Nyheder

NYHEDER


Andreas Dilling på herrelandsholdet i EM-kvalifikationskamp mod Spanien

For første gang er Næstved Bordtennis’ 19-årige Andreas Dilling udtaget til herrelandsholdet, hvor Danmark den 4. december spiller EM-kvalifikationskamp på udebane mod Spanien. Foruden Adreas Dilling er udtaget Jonathan Groth (15 VR), Anders Lind (91) og Tobias Rasmussen (180).

Læs pressemeddelelse

 

 

Hos Peter Open 2018 turnering

Velkommen til Frisør Hos Peter Open Lørdag 3. november og søndag 4. november hos Næstved Bordtennis Center, Toksværd Bygade 43, 4684 Holmegaard.

 

Lodtrækning og seedning foretages på stævnedagen. Drive-in kan foretages frem til 30 minutter før kampstart. Rækker afvikles i puljer med 3-4 spillere. 

 

Information:

Stævneplakat

Deltagerliste

Tilbud om bordtennis til alle skoler i Næstved Kommune

Med baggrund i projektet 'Bordtennis for flere børn og unge' tilbydes alle skoler og ungdomsklubber i Næstved Kommune, at låne alt hvad der skal til for at spille bordtennis.


Et bordtennisbord inkl. net, bordtennisbat og bolde kan lånes i én måned kvit og frit, så flere børn og unge kan prøve kræfter med bordtennis; et spil som er sjovt, giver motion og styrker fællesskabet.


Klubben er del af Næstved Kommunes Aktive Feriedage, hvor knap 20 børn introduceres til verdens hurtigste boldspil; bordtennis. Børnene får fem intense dage med bordtennis i uge 32.


- Vi er glade for at deltage i Næstved Kommunes Aktive Feriedage og glæder os til at tage imod de forventningsfulde børn og introducere dem for bordtennissporten, siger Søren Lund der underviser børnene i det sjove spil.


Ugen med bordtennis blev hurtigt overtegnet og skulle man være så uheldig ikke at være kommet med, så kontakt klubben og få en gratis prøvetime.


© Copyright. Næstved Bordtennis