Godt Nytår til alle!

Kære alle medlemmer, trænere, frivillige og sponsorer,

I ønskes alle et lykkebringende nytår.

2021 har på mange måder været præget af udfordringer.
Vi har været lukket ned, måtte aflyse eller flytte kampe, holde afstand og indføre restriktioner i hallen. Det har ikke været optimalt, men vi har alle gjort hvad vi kunne for at kunne opretholde aktivitetsniveauet.
Vi har i sommers afholdt træningslejr, og i efteråret HosPeter Open, og tusind tak til alle jer frivillige der hjalp til og gjorde vi kunne gennemføre både sommerlejr og stævnet. Det er fedt at se hvordan vi med klubånd og sammenhold kan gennemføre events, selvom vi er udfordret med Covid.

Der er gang i den på alle borde til træning, og det er skønt at se hvordan i alle trives og hygger jer sammen ved bordene.

Vi har fået en masse nye medlemmer – det er super fedt! Velkommen til jer alle uanset om i er 60+ eller puslinge!

Interessen for Næstved Bordtennis vokser, antallet af besøgende på vores hjemmeside stiger, og ikke mindst vores livestream er godt besøgt. Vi har et godt samarbejde med vores sponsorer, og dem skal i alle huske at værdsætte.
Så besøg vores sponsorer, fysisk eller på webshoppen, og mangler du noget, så køb lokalt hos vores sponsorer – på den måde er du også med til at støtte klubben – til gavn for alle.

Vi håber i alle kommer godt igennem nytåret, og vi håber på at tingene normaliseres så vi igen kan komme til bordene og spille bordtennis. Vi håber alle at planlagte stævneaktiviteter gennemføres, så vi ikke går glip af Ribestævnet, ØM, Youth Masters 2022 – Vi håber alle stævner kan gennemføres i januar, hvis alle viser hensyn, bruger mundbind og følger restriktioner.

På snarlig gensyn til stævnerne, og i hallen til træning først i det nye år.

Godt nytår til jer alle!