Michal Obešlo vandt det tjekkiske mesterskab, og Patrick Skarsholm er udtaget til Junior EM

Michal Obešlo og HB Ostrav vandt det tjekkiske holdmesterskab, og Patrick Skarsholm er udtaget til Junior EM.

Der var ingen grund til at spille en tredje og afgørende finale om det tjekkiske holdmesterskab, for HB Ostrav lukkede og slukkede med 3-0, og dermed er vores nye førstesingle tjekkisk mester.

Obeslo var den helt store spiller i alle kvartfinaler, semifinaler og finaler, idet han vandt alle singler, og det lover godt for vores hold i Bordtennisligaen næste år.

En anden spændende nytilgang er 19-årige Patrick Skarsholm fra Hillerød, der netop er blevet udtaget til Junior EM 6-15/7 i Beograd, Serbien.

Patrick vandt en international turnering i 2021, så vi krydser fingre for han får en god lodtrækning – og dermed kan have forhåbninger om at komme langt i turneringen. I holdturneringen skal Skarsholm, Theo Dyekjær (Virum), Mattias Larsen (Silkeborg – men B 75 næste sæson) og Christian David Hold (Silkeborg) udgøre det danske hold.

Skarsholm har også mulighed for at kvalificere sig til herrernes EM, hvor han spiller semifinale mod vinderen af Theo Dyekjær og Dominykas Samoulis den 8/6 kl. 12.00. Vinder han denne samt den efterfølgende finale, bliver han udtaget som sidste spiller til den danske herrelandsholdstrup til EM i München.

Patrick Skarsholm (foto: Bordtennis Danmark)