Positiv udvikling og flotte udtagelser.

De 15-årige stortalenter Jacob og Simon Petersen, der er støttet af Team Næstved Eliteidræt, er udtaget til Youth Masters 2022

Næstved Bordtennis to 15-årige stortalenter Jacob Petersen & Simon Petersen gennemgår i øjeblikket en yderst positiv og markant udvikling, både i træningsmiljøet og til kampe.

Begge drenge kom fra en anden klub til Næstved Bordtennis for 1½ år siden, og siden har der været fuld fokus på positiv udvikling, intensiv træning og mental udvikling.
Når man kommer fra et andet bordtennismiljø, så tager det noget tid at falde til i en ny klub, og med de store ændringer ift. spillestil, så har det været en lang omstilling, da det for begge drenge har været lidt at skulle starte forfra med ny spillestil, nyt bat og belægninger og i det hele taget en helt anden verden end de kom fra. Med Corona oveni har omstillingen taget lidt længere tid en planlagt, men med en fantastisk indsats fra primært Nicolai Nordahl, Jeppe Spottog og vores 2 Tjekkiske akademispillere, så er vi nu igennem den svære del af omstillingen, hvilket har været en hård tid for spillerne, men også meget lærerigt.

Begge drenge er nu topmotiverede, og tager selv ansvar for træning og udvikling.

En udvikling, der med hjælp fra Næstved Eliteidræts støtte, kan ses på både motivation og resultater.

Jacob Petersen er i sin årgang (2006) rykket op som nr. 2 i Danmark, og Simon der i øjeblikket gennemgår lidt af en rejse er oppe som nr. 6, men med en vild udvikling i vente, som han gav en forsmag på ved OB stævnet, hvor han slog flere divisionsspillere og indkasserede hele 157 ratingpoint på 1 uge, hvilket er uhyre sjældent og vi kan ikke mindes hvornår det sidst er sket en spiller har taget  så voldsomt et spring.

Den positive udvikling og rejse begge drenge er i færd med, har også udløst udtagelser.

Jacob Petersen er udtaget til Youth Masters 2022 der afvikles i januar.
Simon Petersen er udtaget som reserve.

Det er rigtig flot at være udtaget, især som første års junior, da juniorrækken nu, både i Danmark og internationalt strækker sig over 4 årgange.

Youth Masters er en nyudvikling af det gammelkendte Top12, og i kan finde materiale her: https://123bordtennis.dk/youthmasters2022/

Med den igangværende udvikling, og den kommende, så ser fremtiden lys ud for de 2 talenter, som pt. spiller Juniordivision og er faste spillere på klubbens Østseriehold i seniorrækkerne, som vi håber at kunne spille op i 3 division til næste sæson, for fortsat at fremme udviklingen for klubbens talenter, både ungdom og senior.

Jacob Petersen
Simon Petersen