Stævner

STÆVNER

Spil stævner

Få testet dine bordtennisevner af og bliv en bedre bordtennisspiler ved at deltage i stævner. At deltage i stævner er sjovt, udfordrende og lærerigt. Du bliver bedre af at spille mod andre spillere du ikke har spillet mod før. Og oplevelsen ved at vinde og måske endda opnå præmie, den er noget særligt.


Du skal have betalt licens for at kunne tilmelde dig til stævner og være oprettet som bruger på Bordtennisportalen for at kunne tilmelde dig stævner. Når du får din licens, får du samtidig et ratingtal, som er udtryk for dit aktuelle bordtennisniveau. Hver gang du vinder, opnår du point og stiger dermed i ratingtal. Alle licensspilleres ratingtal fremgår af ratinglisten.


Licens-takster:

Ungdom/senior under 1100 point i rating, kr. 100

Ungdom/senior mellem 1100 og 1599 point i rating, kr. 250

Ungdom over 1599 point i rating, kr. 250

Senior over 1599 point i rating, kr. 450Bemærk

Du kan læse om regler ved stævner, herunder pointtælling, korrekt serv mv. på ITTF's bordtennislove. Herudover har vi en uddannet bordtennisdommer i klubben, der kan hjælpe mht. bordtennislove og reglementer.


Klubtøj:

Når du repræsenterer klubben ved stævner og turneringer, spiller du selvfølgelig i klubtøj. Næstved Bordtennis spiller i Andro.


Andro polo, model Edison

Andro shorts, model Oscar

Andro dragt, model Nelson


Du kan bestille klubtøj hos Søren Lund og prøve tøjet efter aftale.


Vi støtter BTEX/ Bordtennisexperterne og de støtter os.

BTEX/ Bordtennisexperterne kan rådgive om valg af battræ og belægninger og sælger en række mærker, herunder det populære Andro.

© Copyright. Næstved Bordtennis