Flot indsats af klubbens talenter

De 15-årige talenter Simon og Jacob Petersen, der er støttet af Team Næstved Eliteidræt, gjorde det godt ved OB Open 2021

De to 15-årige spillere deltog i hhv. U21 Elite (Jacob) og Herre Klasse 1 og 2, og fik nogle rigtig gode sejre mod højere ratede spillere i alle aldersklasser og divisionsspillere.

Klasse 1:
Både Simon og Jacob vandt alle kampe i gruppespillet, hvilket må siges at være mere end godkendt.
Efter gruppespillet besejrede Simon en 2. divisionsspiller fra Roskilde i ottendedelsfinalen, men tabte derefter kvartfinalen i en meget tæt kamp til en Virum-spiller, der senere vandt finalen.

Jacob spillede en flot ottendedelsfinale som desværre blev endestationen, men han besejrede også en divisionsspiller i gruppespillet.

Klasse 2:
Simon spillede Hr. klasse 2 og var helt suveræn i gruppespillet med lutter sejre, i viderespillet nåede han til kvartfinalen, hvor det desværre blev et tæt nederlag.

U21 Elite:
Jacob, der p.t er nr. 3 i Danmark i 06-årgangen, var oppe mod ældre og stærkere spillere, men som han selv sagde, “jeg spillede langt fra op mit bedste” og gik desværre ikke videre fra gruppespillet.

Begge drenge udviser stort udviklingspotentiale, og de udvikler sig begge meget positivt.
En udvikling som bla. Nicolai Nordahl har stået for under klubbens træning, og stor cadeau til Nicolai for den målrettede indsats, der nu begynder at vise resultater.

Ved OB stævnet deltog også Andreas Ellehøj og Jacob Kofoed fra klubben.

Andreas spillede hr. klasse 1 og 2, men gik desværre ikke videre fra gruppespillet.

Jacob Kofoed spillede lørdag Veteran +40 og fik her en flot 2. plads, søndag blev der spillet Hr. Klasse 1+2, hvor endestationen blev i gruppespillet.

Tak for et godt OB stævne i weekenden, der på trods af tekniske problemer og udfordringer i stævneafviklingen, alligevel viste sig at lykkes. Dejligt at spillerne fortsat kan spille stævner, selvom Covid-19 igen i fremgang.

Alle spillere i klubben kan snart se frem til en velfortjent juleferie, og der lægges hårdt ud i det nye år med Ribe stævne 8+9 jan. 2022, hvor klubbens spillere igen skal i aktion. 

Simon Petersen
Jacob Petersen

Team Næstved Sponsor: