Sponsorer

Hovedsponsorer:

Sjællandske Medier er et lokalt ejet aktieselskab med flere tusinde aktionærer.
Selskabet udgiver DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske samt 42 ugeavistitler. Selskabet driver desuden flere digitale medier, reklamebureau, lokalradio, videoproduktion samt tre rotationstrykkerier.

Næstved Bordtennis glæder sig over interessen og det nye samarbejde der bla. indeholder en vifte af produkter, også heri indrykning af annoncer i sn.dk med kampprogrammer, sæsonstart og meget mere.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Frisør Hos Peter åbnede sin første salon i Næstved i 1990, og har siden etableret sig i 18 andre byer fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland.
Du mødes altid af veluddannet personale, der er klar til at hjælpe dig med ønsker og nye ideer til frisurer og hårpleje.
Se det store sortiment af professionelle hårprodukter, som kan købes i webshoppen.
Du har også mulighed for at købe produkterne til internetpriser i kædens 20 saloner.
Frisør Hos Peter har en meget stor passion og kærlighed til bordtennis, og derfor er klubben stolte af at have Frisør Hos Peter som hovedsponsor.

Impocurl har en bred vifte af hårpleje- og frisørprodukter fra kendte brands til nogle af Danmarks billigste priser.
Både i webshoppen og den fysiske butik i Toksværd (nær Næstved), kan du finde kvalitetsprodukter til at pleje, style, farve mv.
Impocurl er leverandør af frisørprodukter til alle frisørsaloner i Danmark.

Mærknæstved.dk er Næstved Kommunes oplevelses-site, som giver dig et hurtigt overblik over arrangementer, seværdigheder og fif til en temmelig god weekend – og hverdag – i Næstved.
Næstved Kommune støtter herigennem lokale tiltag der har betydning for byen og tilstrømning af besøgende og turister.

Næstved Kommune understøtter talentudvikling indenfor idræt.
Det er den selvejende institution Team Næstved Eliteidræt, der varetager uddeling af tilskud til understøttelse og udvikling af den lokale eliteidræt

Hos Invita i Næstved finder du alt i køkken, bad og garderobe til dit hjem.
Vi er kendte for at designe personlige løsninger og vores erfarne indretningskonsulenter står klar til at hjælpe dig. Kig forbi til en uforpligtende snak og rundvisning i vores flotte udstilling, som byder på masser af inspiration.
Du er også meget velkommen til at bestille et møde med en af vores konsulenter, når det passer dig.

Lars Bonnesen Invest har stor interesse og hjerte i bordtennissporten, og det betyder meget for indehaver Lars Bonnesen at støtte op om klubbens mange aktiviteter.
Det har stor betydning for Lars, at Næstved Bordtennis er konkurrencedygtige og altid kæmper om DM medaljer, og allerhelst den af guld, og samtidig støttes op omkring udviklingen i kvindebordtennis.
Vi er utrolig glade for denne støtte og opbakning til klubben og alle klubbens hold.

Team Næstved sponsorer:

Glarmester Sørensen lægger stor vægt på service – en arbejdsopgave skal være en behagelig oplevelse for alle parter.

Vi tilbyder gode priser i en samlet pakke, der indeholder kvalitets produkter, ordentligt håndværk og god behandling af kunder både før, under og efter arbejdet er udført.

Glarmester Sørensen er din professionelle glarmester på Sydsjælland.

ABC Byg Næstved udfører al slags tømrerarbejde af høj kvalitet og har over 25 års erfaring i branchen.

Vi udfører alle opgaver lige fra udskiftning af vinduer og døre til tilbygninger, ombygninger, tagrenovering, isolering, totalentrepriser, forsikringsskader m.v.
Vi er tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dit byggeri.

Vores mål er at opnå kortest mulig byggetid for at “genere” kunderne mindst muligt.

Sparekassen Sjælland-Fyn har rødderne solidt plantet i og omkring Næstved, og vi har kunder – familier såvel som virksomheder – der har været i sparekassen i generationer. Det er vi meget stolte af.

I Sparekassen Sjælland-Fyn får du en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet, og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Hos os kommer du ikke til at føle dig som et nummer i rækken. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Restaurant KanalKroen i Karrebæksminde tilbyder lækre platter, forskellige sild, friskt smørrebrød, lune og lette retter til frokost og aften.
Derudover tilbydes også ost, kage, og mad til børnene.
Vi byder selskaber velkommen, og har sammensat nogle festmenuer, buffeter og andet godt, som vil gøre det nemmere for Jer at vælge hvad i kunne tænke jer til netop jeres fest.
Nyd vores mad ved vandet og oplev havnemiljøet hos os.

Storstrøms ost A/S er en gammel familie virksomhed der har kørt på de sjællandske landeveje i mere end 55 år.
I de sidste 30 år har Storstrøms Ost A/S også leveret speciel oste og detailpakket ost til supermarkedskæder i Danmark.
Storstrøms Ost A/S har gennem de sidste 30 år udvidet på alle fronter.
I dag er der 8 ansatte og 3 salgsvogne der distribuere varer til hele Sjælland, Lolland, Falster, Møn og Fyn.
Lager kapaciteten er løbende udvidet så der i dag er 750 m2 kølelager, her lagres ostene til de har den helt rigtige alder og smag, nogle af ostene lagres op til 2 ½ år og længere.
Når ostene er modnet færdige bliver de solgt både som hele oste, og andre bliver detailpakket og etiketteret i eget pakkeri.

Butikkerne på Ringstedgade 167 og Odensevej 102 i Næstved er en del af 7- eleven Danmark , men er drevet på franchisebasis af lokale købmænd, der ønsker at levere den bedste convenience til lokal området.
Vi ønsker derudover at bakke op om lokale kultur/fritidstilbud målrettet børn og unge.
Vi har valgt Næstved bordtennis fordi vi kan mærke et stærkt sammenhold af ildsjæle og dedikerede trænere, der yder en ekstra indsats for især børn og unge.

Møbelringen Danmark er en forretning hvor vi gør tingene lidt anderledes end i de andre møbelhuse.
Hos Møbelringen er vi først tilfredse, når du er tilfreds.
Vi er ikke kædestyret og låst til et koncept, men vi er fleksible og tilpasser hver enkelt handel efter dine ønsker –
Kort sagt så lader vi de andre om at være firkantede.
Vi har både nye, brugte og outlet-møbler under et tag og vi er altid friske på en byttehandel.
Vi køber restpartier direkte fra producenterne og sælger dem med kæmpe rabatter til dig – du typisk sparer helt op til 70%

Klubsponsorer:

Team Næstved Sponsor: