1. DIVISION: VORES ANDETHOLD FØRER RÆKKEN

Vores førsteholdsreserver i 1. division fører rækken!

Vi har et meget ungt andethold i denne sæson, hvor alderspræsidenten er den 25-årige sportschef Nicolai Nordahl.

Vores reserver kan naturligvis ikke rykke op i den bedste række, men det er vigtigt for Eliteudvalget i Næstved Bordtennis, at vi har et hold i den næstbedste række, der kan være et springbræt for “up-and-coming” talenter til førsteholdet samt udviklingsspillere fra akademiet.

Roskilde 2 – Næstved Bordtennis 2 5-4

Roskilde havde den tidligere OL-bronze vinder Finn Tugwell med, og han vandt klart begge kampe. I første parkryds vandt Andreas Dilling og Sune Christian Pedersen hver en single, mens sportschefen (Nordahl) rensede ud i andet parkryds med to sejre. Dermed var det 4-4, og begge hold var sikret et point hver, men i golden set vandt Roskilde, hvormed de fik et ekstra point.

Næstved Bordtennis 2 – Vestegnen 5-2

Andreas Dilling vandt begge singler i første parkryds, mens Sune vandt én. Nordahl fortsatte hans “tour de force” i andet parkryds ved at vinde begge singler, så vi ligger nu på førstepladsen med 7 points for 3 kampe.

Sæsonmålet er at blive i rækken, hvilket er lidt indviklet, idet der er andre regler for klubbers andethold end førstehold, så vi skal bare holde os til, og de unge gutter har foreløbig leveret varen.