2 kampe for førsteholdet i weekenden

Vi spiller to kampe i Bordtennisligaen i denne weekend!

Først gælder det Herlev på udebane fredag kl. 19.00, og søndag spiller vi mod Virum på hjemmebane i Mærk Næstved Hallen.

Herlev har en stærk førstemand i 20-årige Thor B. Christensen, der var med Danmark til hold-VM i Kina for nylig, og de vil helt klart være en af favoritterne til at komme i medaljespillet om ca. 5 måneder.

Fighteren Kim Nylander er altid en hård nød at knække, og selvom Jesper Hedlund ikke har vist samme form som tidligere, så skal man ikke undervurdere hverken ham, eller unge Emil Friis.

Vi er desværre uden talentfulde Patrick Skarsholm, der ellers var udtaget til de to opgør. En mindre skade har betydet han ikke kan forberede sig optimalt, så han bliver sparet til de kommende kampe. Patrick er vigtig for os, men der er flere kampe i kalenderen, og der er også et DM lige inden jul, så der er ingen grund til at risikere en forværring af skaden.

Søndag kl. 11.00 spiller vi på hjemmebane i Mærk Næstved Hallen mod Virum, så mød op for at støtte holdet.
 
De to gamle landsholdskæmper Christian “Bønne” Kongsgaard og Henrik Vendelbo, der også er Bordtennis Danmarks formand, kommer med masser af erfaring, mens fremstormende Theo Dyekjær måske er Virums stærkeste spiller p.t. Sidste spiller forventes at være 17-årige Sofus Andreasen.
 
Vi forventer to sejre, selvom vi forventer god modstand i udekampen i Herlev.
 
Mød op søndag kl. 11.00 i Mærk Næstved Hallen for at støtte holdet, og klik på “livestream” på vores hjemmeside for at se kampen, hvis du ikke har mulighed for at møde op.
Patrick Skarsholm er ude med en mindre skade, men forventes klar til de næste opgaver
Cristian Chirita, Khaled Assar, Michal Obeslo, Simon Arvidsson, Jeppe Spottog and Patrick Skarsholm. Some of these players will play - but not Skarsholm and Jeppe.