3-5 nederlag til Roskilde, hvor en brændt matchbold blev afgørende.

Under overværelse af 1273 tilskuere, der så med via vores livestream tjeneste, endte en utrolig velspillet og tæt kamp med et 3-5 nederlag til Roskilde.

Uheld på de afgørende bolde, missede føringer, en stærk Michael Maze og en brændt matchbold, kom til at koste i kampen, hvor der kun var adgang for ledelsen og nogle få sponsorer.

Hampus Söderlund vandt sikkert i begge kampe mod Allan Bentsen og Jens Lundqvist, hvor tempoet i benene var afgørende.

Magnus Månsson sæsondebuterede og spillede også i første parkryds i dag. Månsson førte i alle tre sæt mod Lundqvist men tabte 0-3, og i kampen mod Bentsen kom han først i gang efter 0-2 i sæt, hvilket uheldigt endte med et 2-3 nederlag.

I andet parkryds var Tomas Koldas også uheldig på de afgørende bolde mod den tidligere Næstved Bordtennis spiller Antoine Doyen, hvor Tomas missede en matchbold i en fremragende og underholdende kamp. I kampen mod Michael Maze kom Tomas godt med i 3. sæt, men tabte med to bolde.

Malte Möregårdh tabte 1-3 til Michael Maze, hvor det kom til at koste, at Malte først kom i gang i 3. sæt. I den sidste kamp mod Antoine Doyen vandt Malte efter taktisk klogt spil med 3-2.

Hampus Söderlund, fuldstændig suveræn i dag

Der var meget positivt at tage med efter kampen:

  • Vi var ganske få bolde fra at vinde holdkampen
  • Hampus Söderlund er i topform og var en klasse over alle andre i dag
  • Den 19-årige akademispiller fra Tjekkiet, Tomas Koldas, viste han også kan spille op med de allerbedste i den bedste danske række, og kun uheld og lidt nervøsitet forhindrede ham i at vinde
  • Roskilde stillede med det hold, vi forventer de også vil bruge resten af sæsonen, mens vi har 21-årige Nikita Yarushin klar fra 1. januar. Vi har også en kinesisk trumf i baghånden, hvis Covid-19 situationen tillader.
  • Det var dejligt at se den medlevende bænk, hvor de to unge sportschefer med deres engagement fik alle med.

Efter 5 spillede holdkampe fører vi stadig grundspillet med 4 sejre, mens Roskilde nu har maksimumpoints for deres 2 spillede kampe. De 6 bedste hold fra grundspillet fortsætter efter nytår i “Grundspil 2”, hvor man tager indbyrdes resultater med, og til aller sidst går det løs med semifinaler og finaler.