3. Division: 8-7 sejr og 6-8 nederlag

2. holdet ender i oprykningsspil til 2. division efter en dramatisk dag med en maratondyst på 3 en halv time, golden set sejr og et uventet nederlag.

Vestegnen 2 vandt fortjent 3. division kreds 2, men vi havde på forhånd håbet på at kunne sikre andenpladsen, hvilket i første omgang krævede en sejr mod stærke CPH 2. Vi kom hele følelsesregistret igennem, og at starte med to nederlag i doublerne mod en stærk modstander, er et skrækscenarie. Vi skulle hele tiden jagte CPH’s føring, men 4 sejre i de sidste 5 kampe, medføre at doublen med Aaron Wilson og Jacob Petersen skulle afgøre kampen ved 7-7.

Jacob og Aaron kunne under stor jubel afgøre sættet og kampen, og 8-7 til Næstved Bordtennis 2 efter 3 og en halv times bordtennis, men det skulle desværre vise sig at være den eneste double vi vandt i dag.

Aaron 3/3, Jacob P 2/3, Raif 2/3 og Simon P 0/3.

Vores nye stærke spiller Ibrahim Ansari erstattede Aaron Wilson i kampen mod Amager 3, og han var en fuldgod erstatning med 3 singlesejre.

Den udmarvende kamp mod CPH 2 havde sat dog sine spor, og vi endte desværre med at tabe 6-8. Alle Raifs kampe var i 5 sæt, og det var ikke en fordel efter en maratondyst i første kamp. Jacob viste igen stor styrke, men måtte grave dybt for at vinde 2 sejre. Det kunne både være blevet til 3 sejre eller kun 1, for to af kampene var med mindst mulig margin i afgørende sæt.

De mange hårde kampe havde også sat sit spor på Simon, selvom han vandt en single. Simon mistede rigtig mange måneder med en knæskade før sæsonen, men de mange timer i træningslokalet skal nok give bonus senere, og efter nytår gælder det oprykningskampe, hvor oprykning til 2. division er sæsonmålet.

Ibrahim 3/3, Jacob P 2/3, Simon P 1/3 og Raif 0/3.

Bortset fra det vundne golden set i første kamp taler vi ikke om doublerne….