3. sejr i Sweden Pro Tour for Charlie Carlsson i U20 Elite

19-årige Charlie Carlsson vandt for 3. gang i træk Sweden Tour i U20 elite!

Topseedede Charlie Carlsson levede op til favoritværdigheden og vandt for 3. gang i træk. Finalemodstanderen, den useedede Isak Edwardsson, kæmpede godt i mod, hvor de første 3 sæt var meget lige, men til sidst vandt Charlie stort i de to sidste sæt.

Den næstbedste række i Sverige (Superettan) er utrolig stærkt besat, og rigtig mange af weekendens deltagere i U20 elite spiller dagligt på dette høje niveau.

Det var ventet, at spillerne seedet 2-4 ville udfordre Carlsson, men Charlie Widing, David Björkryd og Daniel Lindsö skuffede ved at tabe tidligt i turneringen, og til sidst kan man konstatere, at Charlie Carlsson er den bedste og mest stabile svenske spiller i aldersgruppen.

Virums Theo Dyekjær tabte i kvartfinalen, og Amagers kun 15-årige Johan Havsteen spillede stærkt og nåede til ottendedelsfinalen.

Sidst opgave for Carlsson i 2023 i Næstved-trøjen kan potentielt være sidste runde i Grundspil 1, hvor Næstved Bordtennis spiller mod Viby lørdag den 25/11, men ellers går det løs med Grundspil 2 og medaljespillet i 2024, hvor Charlie er en vigtig del af førsteholdet. Carlsson er stadig ubesejret i Danmark.

Jeppe og Charlie
Jeppe og Charlie

Team Næstved Sponsor: