5-3 sejr over et skadesplaget Roskildehold

Sejr over Roskilde – og vi har nu vundet “Grundspil 1”

6 sejre og 18 points kan ikke gøres bedre, og vi har nu vundet “Grundspil 1”, selvom vi mangler at spille mod Viby. De 6 bedste hold går videre til “Grundspil 2”, der starter efter nytår, og førstepladsen betyder vi tager 6 matchpoints med. Nr. 2 starter med 4 points, nr. 3 med 3 points og så videre.

Opgørene med Roskilde er altid velspillede, underholdende og fyldt med drama, og dagens kamp i Mærk Næstved Hallen var ingen undtagelse.

Vi havde ikke stærke Michal Obeslo med i denne weekend, og Roskildes legendariske Michael Maze er ude i længere tid med en knæskade. I dag måtte Kim Nylander nøjes med en rolle som coach pga en skade, så uheldig situation for Roskilde. I stedet havde sportschef Allan Bentsen sat sig selv på holdkortet, og det viste sig at være en god idé, for veteranen var virkelig stærk og vandt begge kampe i første parkryds. Særlig sejren over Prischepa var uventet, og sørgede for udligning til 3-3 efter de to første kampe efter pausen.

Men lad os lige spole tilbage, for inden pausen var der det ene drama efter det andet. Tomas Koldas havde godt fat i Allan Bentsen, men til sidst vippede kampen over til Bentsen. 19-årige Charlie Carlsson måtte i fem sæt for at besejre 16-årige Dominykas Samuolis.

Det blev 1-2, da kampen mellem de to førstesingler endte i Roskildes favør. I en velspillet kamp havde Lundqvist heldet og dygtigheden i det 4. sæt, som skulle vise sig at blive afgørende. Andreas Törnkvist måtte ud i fem sæt for at nedkæmpe Elliot Lundqvist, og alt taget i betragtning var vi pludselig tilfredse med 2-2.

Før Bentsens omtalte sejr over Prischepa, havde Tomas Koldas meget overraskende besejret Jens Lundqvist efter en sensationel flot indsats.

3-3 før de sidste to singler, men hvor alle de 6 forudgående kampe var endt i tætte opgør, kunne Andreas Törnkvist og Charlie Carlsson lukke og slukke med 2 x 3-0.

Nu er der fire ugers pause til sidste kamp, hvor vi møder Viby, og efter nytår går det løs i Grundspil 2.

 

 

Sportschef Jeppe Spottog skal spille førstehold
Prischepa
Tomas Koldas og Jens Lundqvist
Koldas jubler efter sejren over Jens Lundqvist.

Team Næstved Sponsor: