5-3 sejr ude mod Herlev

5-3 til Næstved Bordtennis på udebane i Herlev!

I weekendens første kamp blev det til en 5-3 sejr på udebane i Herlev.

Herlev havde sat Kim Nylander i 1. parkryds sammen med Thor B. Christensen, og missionen lykkedes delvist med 3 sejre ud af 4, men til gengæld manglede Nylander i 2. parkryds for Herlev, hvor de tabte alle 4 singler.

Andreas Törnkvist blev brugt for første gang i denne sæson, og han tabte med mindst mulig margin i afgørende sæt i 1. parkryds i begge kampe. Simon Arvidsson besejrede Nylander 3-1 men tabte 0-3 til Thor.

I andet parkryds var der mere ro over feltet, hvor Anton Andersson og Khaled Assar vandt over Fredrik Cöster og Jesper Hedlund med samlet 12-2 i sæt.

I morgen i Mærk Næstved Hallen får vi besøg af Virum, og der er “serve-off” kl. 11.00. Vi forventer at stille med samme hold, og vi regner heller ikke med Virum ændrer deres opstilling efter 5-3 sejr over BB/KBTK i den anden af fredagens kampe, og dommerne til kampen vil være Janni Risom og Conny Damgaard.

Mød op søndag kl. 11.00 i Mærk Næstved Hallen for at støtte holdet, eller klik på “livestream” på vores hjemmeside for at se kampen, hvis du ikke har mulighed for at møde op.
Anton Andersson (from facebook). Stærk i Sweden Tour Eslöv
2 nederlag med 2 bolde i 5. sæt til Andreas Törnkvist i første parkryds. Kim Nylander er modstanderen på fotoet