Andreas Dilling takker af

En legende takker af (for nu).
 
Hvis nogen kan nå legende status i en alder af kun 22 år, så er det Andreas Dilling.
 
“Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Næstved Bordtennis i så lang tid. Forhåbentlig er det ikke et decideret farvel, men et på gensyn, det må vi jo se”, siger Andreas Dilling.
 
Andreas startede hos os i 2015 med et imponerende CV på ungdomsniveau, hvor han havde vundet rigtig mange individuelle danmarksmesterskaber, fået medalje for hold ved ungdoms EM, og besejret Harimoto, der p.t. er nr. 4 i Verden. Link til Youtube clip
 
Hans præstationer på førsteholdet talte for sig selv, og vi erkendte hurtigt, at når han konstant var rated i top 12 på ungdomsniveau i Europa, så medførte det også tilsvarende kvalitet i hans performance på dansk grund. Hans fremgang kulminerede med en udtagelse til herrelandsholdet i en EM-kvalifikationskamp på udebane i Spanien.
 
Få uger efter mistede Andreas lysten til at ofre så meget af sin tid på bordtennis, men i stedet for at stoppe helt, lavede vi i fællesskab en løsning, hvor han kunne kombinere kærligheden til spillet med en deltagelse på et lidt lavere niveau. Dette forhindrede ham ikke i at være den ukronede konge i 1. division i en række år, ligesom han i denne sæson også har repræsenteret vores førstehold.
 
“Jeg skifter her ved halvsæsonen, fordi jeg er træner ude i Gladaxe for deres ungdoms afdeling. Jeg hjælper derfor de unge drenge med at spille holdet fra serie 1 op i østserien, for at de unge spillere har mere udfordring i takt med de bliver bedre”, siger Dilling omkring skiftet.
 
Herfra skal der bare siges 1000 tak for din store indsats, vi ønsker dig alt mulig held og lykke. Der vil altid være en åben dør hos os, og der vil helt sikkert være en række serie 1 spillere, der vil se boldene flyve om ørerne.
 
Bronze i 2017. From left: Kasper Rasmussen, Li Moding, Andreas Dilling, Henrik Johansson and Bo Spottog.
Andreas Dilling i landsholdstrøjen for herrelandsholdet i 2018