B 75 – Næstved 5-4 efter Golden Set

Nederlag efter Golden Set:

En 3-1 føring blev til 4-4, og dermed skulle opgøret afgøres i Golden Set, hvor Radim Bako efter en 5-2 føring tabte til Peter Svenningsen.

Radim havde ellers vundet det første opgør med 3-1, men Peter spillede rigtig godt i sidste halvdel af sættet.

Hampus Söderlund vandt planmæssigt mod Eric Glod, i en rigtig god kamp, hvor der var kvalitet på bordet, mens Radim Bako tabte til Gustav Johan Barius. Tomas Koldas fulgte op med en virkelig god indsats mod Kamil Dziadel, og Malte vandt 3-0 over Peter Svenningsen.

3-1 til Næstved Bordtennis, men Hampus kom bagud 0-2 mod Dziadek, der spillede utrolig godt, og i afgørende sæt var den unge polak stærkere på de afgørende bolde. Tomas Koldas skulle have haft mere ud af kampen mod B 75’s førstesingle, Eric Glod, for han havde chancerne til at komme i afgørende sæt, men efter 3-1 blev det 3-3, og så var det op til 2. parkryds.

Gustav Johan Barius vandt 3-1 over Malte Möregårdh, hvor Malte absolut havde muligheder for at vinde, men 19-årige Radim Bako fik os i Golden Set efter en 3-1 sejr over Peter Svenningsen.

Dermed er Grundspillet afsluttet, men vi er “on track” i forhold til sæsonmålet, der er guld. At vi må nøjes med 1 point, og B 75 dermed får 2 efter Golden Set afgørelsen, er absolut ingen ulykke. Nu går det løs med slutspillet, hvor den unge russiske spiller, Nikita Yarushin støder til i næste weekend, hvor vi møder B 75 endnu engang, men denne gang på hjemmebane i Mærk Næstved Hallen.