Bordtennisligaen: Næstved Bordtennis spiller to kampe i weekenden og starter Grundspil 2 som nr. 1

Fredag kl. 19.00 Næstved – Virum i Mærk Næstved Hallen (gratis adgang)

Søndag kl. 12.00 Herlev – Næstved, Kildegårdskolen Vest, Dildhaven 40, Herlev.

Efter næsten 2 måneders kamppause er vi klar til de sidste 5 holdkampe i Grundspil 2, hvorefter de 4 bedst-placerede hold kvalificerer sig til semifinalerne.

Som vinder af Grundspil 1 har vi 6 points på kontoen, B 75 har 4, Roskilde 3, Herlev 2, Virum 1 og Hillerød 0.

Fredag den 26/1 kl. 19.00 tager vi mod Virum Sorgenfri på vores hjemmebane i Mærk Næstved Hallen, Toksværd Bygade 43, Toksværd, 4684 Holmegaard.

Der er gratis adgang, men i forhold til parkering, skal jeg opfordre til, at man enten bruger parkeringspladsen inde i gården hos Næstved Bordtennis på Klokkergårdsvej, hvor der er tydelig afmærkning med parkeringsskilt, eller bruger faciliteterne på Toksværd Skolen på Søledsvej ca 100 meter fra hallen. Dette er af hensyn til vores naboer.

Selvom der har været en længere kamppause, har spillerne holdt sig i gang med træning, turneringskampe i andre lande og diverse stævner. Charlie Carlsson vandt Sweden Tour i herreelite i sidste weekend foran Isak Alfredsson, hvor Carlsson i semifinalen imponerede med sejr mod den danske herrelandsholdsspiller Tobias Rasmussen. Andreas Törnkvist har spillet 1. division i Sverige, og er stadig ubesejret, mens Tomas Koldas, Prischepa og Obeslo har holdt sig i gang i turneringer i andre lande.

Jeg forventer Virum stiller med den tidligere danske landsholdsspiller Christian Kongsgaard, som altid er en svær modstander, en anden tidligere landsholdsspiller i Henrik Vendelbo, som også er formand for Bordtennis Danmark, Theo Dyekjær og Sofus K. Andreasen.

Herlevs trup om søndagen forventes at indeholde den danske herrelandsholdsspiller Thor B. Christensen, Jesper Hedlund, Fredrik Cöster, Malte Möregårdh og Henrik Johansson. 3 af disse spillere har tidligere repræsenteret Næstved Bordtennis.

Jeg håber rigtig mange dukker op fredag aften i Mærk Næstved Hallen, eller til udekampen kl. 12 i Herlev på søndag, men fredagens hjemmekamp kan som altid også ses på vores livestreaming.

 

"Törna"
Charlie Carlsson
Charlie Carlsson, Raif, Obe, Koldas og Prischepa
Prischepa
Koldas

Team Næstved Sponsor: