Bordtennisligaen: Sikker 5-1 sejr mod Herlev

Udekampen mod Herlev blev vundet med 5-1, og da vi også vandt 5-0 over Virum om fredagen, har vi reelt sikret os en plads i semifinalerne, selvom vi mangler at spille 3 kampe.

Trods sygdom og skader i truppen, vandt vi weekendens kampe i Bordtennisligaen. Andreas Törnkvist skulle have spillet, men måtte melde afbud pga sygdom, så i fredagens hjemmekamp trådte sportschef Jeppe Spottog til, og sammen med Michal Obeslo, Charlie Carlsson og en småskadet Tomas Koldas, kunne de sikre Næstved Bordtennis en 5-0 sejr.

I dagens udekamp mod Herlev, som jeg forventer kvalificerer sig til semifinalerne, havde Jeppe trukket sig tilbage til coachrollen, og i stedet spillede ukrainske Evgenij Prischepa. Det gjorde han så godt, at det blev til to sejre og 6-1 i sæt mod Thor B. Christensen og talentfulde David Björkryd, og Michal Obeslo ville ikke stå tilbage, og præsterede nøjagtig det samme.

Charlie Carlsson havde den første off-day i en Næstved trøje, men det er imponerende, at en 19-årig spiller ellers kan være så stabil, for han har leveret toppræstationer kamp efter kamp. Charlie tabte til Fredrik Cöster, men Tomas Koldas, med håndledsproblemer, vandt 3-1 over den tidligere Næstved-legende Malte Möregårdh, så samlet set et virkelig flot resultat.

Det er ikke let at vinde 5-1 på udebane i Herlev, så det er noget vi tager med os. Vi har gjort det utroligt godt i hele sæsonen og har nu vundet 9 kampe i træk.

Skader og sygdom ramte os i denne weekend, men det er ikke noget som påvirker vores målsætning om at vinde det danske mesterskab, og lad os hellere få småproblemerne nu end i medaljekampene.

Næste kamp er 25/2 mod Hillerød i Royal Stage hallen i Hillerød.

From left: Jeppe Spottog, Tomas Koldas, Evgenij Prischepa, Michal Obeslo and Charlie Carlsson

Team Næstved Sponsor: