Bronzemedaljer ved Ungdoms DM

I weekenden blev der afholdt Ungdoms DM – Corona edition.

Det var en erstatning for sidste års DM der ikke blev afviklet.
Tilmeldingen til dette års DM var derfor lidt anderledes, da man fra BordtennisDanmark havde valgt at fjerne de sædvanlige ratinggrænser, så der var fri tilmelding for alle der ville spille.

DM blev afholdt i Park Vendia, Hjørring og Næstved Bordtennis havde 3 deltagere med.

I Drenge, Drenge Double og i Junior rækken deltog Jacob & Simon Petersen.

I Juniorrækken deltog ligeledes Markus Sørensen. Markus går på Tjele Efterskole, og var med på en fri tilmelding for at opleve stemningen ved et DM.

Junior:
I Juniorrækken, der er en knockout række, startede Markus desværre med et nederlag og var således ude efter første kamp.
Vi håber dog Markus havde en god dag og en oplevelse rigere, sejt at stille op!

Jacob & Simon deltog også i Juniorrækken, selvom de sidste år var Drengespillere. De spillede sig lidt videre og endestationen i Junior blev i 1/16 delsfinalen, hvor de begge tabte meget tætte kampe, og begge med 9-11 i 7 sæt.
Jacob var i sin kamp tæt på at levere en overraskelse, da han var meget tæt på at slå en seedet spiller ud.

Drenge:
Jacob & Simon spillede også i drengerækken. Jacob var pga. rating direkte kvalificeret til 1/8 dels finalen, mens Simon måtte spille kvalifikationpulje.
Simon vandt sin pulje klart, og var ligeledes klar til 1/8.

Jacobs seedning og “rute” til finalen så rigtig fin ud, og vi tænkte at han ville komme langt, måske helt til finalen. For Simon var “ruten” lidt mere vanskelig.

Jacob møder ind til sin 1/8 umiddelbart efter han var tæt på at leveren en overraskelse hvor han tabte i Junior i 7 sæt, og det smitter desværre af på kampen som han taber 10-12 i 5 sæt.

Simon møder en spiller fra OB han normalt har svært ved, da de har meget samme spillestil. Det bliver en lidt rodet affære for begge spillere, der på samme tid leverer storspil, men også laver mange lette fejl, en meget tæt kamp som Simon vinder i 5 sæt.

Viderespillet i drengesingle for  Simon fortsatte søndag.

Nu skulle Jacob & Simon danne par i double.
Drengene spiller sig i semifinalen i double, som ligeledes afvikles Søndag.

Søndag: 
En tændt Simon spiller kvartfinale mod den 1 seedet spiller i drengerækken, og som kampen skrider frem taber Simon desværre kampen 0-3, selvom det var 2 meget tætte første sæt, der kunne have været til Simons fordel med lidt held.
Simon slutter dermed i drengerækken lige uden for medaljerne på en 5 plads.

Nu skulle drengene danne par i double i semifinalen mod guldvinderne fra sidste år.
Drengene var i finalen sidste år i doublen og tabte til netop dette par fra hhv. Virum og Hvidovre.
Drengene ligger lidt nervøst ud, men hiver 1 sæt hjem 13-11, andet sæt der også er tæt taber drengene, og desværre taber de 3 og 4 sæt med lidt større margen.

Med nederlaget slutter deltagelse ved dette års DM med flotte Bronzemedaljer i Drenge Double.

Både Jacob & Simon er virkelig glade for at der nu endelig kan spilles kampe igen, de har savnet nerven og suset ved kampe og stævner, og med nyt stævne om 14 dage i Århus er der lidt at se frem til.

En KÆMPE tak til Nicolai Nordahl for at coache begge drenge i weekenden, det var en lærerig oplevelse for alle 3 der fandt fælles forståelse og tillid, og nu er der noget viden at træne videre på træningslokalet, så udviklingen kan fortsætte og gøre alle bedre. 

Bronzemedaljer i Drenge Double.
Kvartfinale
Mens vi venter på dommere...B75 havde INGEN dommere, så vi måtte vente meget, og mange gange på frivillige - på mange måder et atypisk DM.