Golden boy Tomas Koldas vender tilbage

Tomáš Koldas har skrevet kontrakt for 2 år!

Det er en stor glæde at kunne offentliggøre, at Tomáš Koldas har lavet aftale med Næstved Bordtennis for de næste 2 sæsoner.

Mange kan sikkert stadig huske 4. sæt mellem Roskildes Allan Bentsen og 22-årige Tomas Koldas i finale nr. 2 i 2021, hvor Tomas efter at have været stort bagud langsomt halede ind på den danske veteran. Pludselig var der matchbold til Næstved, og det unge talent svigtede ikke. 5-2 til Næstved Bordtennis, og det første danske mesterskab nogensinde var i hus.

I denne sæson har han spillet i den bedste liga i Luxembourg med stor succes, og Tomáš‘ spillemæssige udvikling medførte udtagelse til VM i Kina i 2022 for Tjekkiet, hvor han gjorde det virkelig godt.

Det er svært at finde en mere sympatisk fyr end “Koldy”, og med hans spillemæssige kvaliteter og fighteregenskaber, får vi en meget stærk spiller, som man kan stole på i en finale. Faktisk har han sejre på CV’et mod 3 af Roskildes 4 nuværende førsteholdsspillere, så det er en markant forstærkning.

Tomáš tog en finansøkonom-uddannelse, da han boede hos os fra 2020 til 2022, men han nåede også at knytte rigtig mange venskaber, så jeg tror denne aftale mellem Koldy og Næstved Bordtennis vil være en af de mest populære nyheder i klubbens historie.

De nye aftaler med Patrick Skarsholm,  Tomáš og Obešlo, betyder, vi har fået en tidlig start på forberedelserne til næste sæson, men den sportslige ledelse fortsætter arbejdet i det næste stykke tid, og vi vil holde jer informeret.

Velkommen “hjem”, Koldy!

Tomas Koldas og Hampus Söderlund
Tomas Koldas

Team Næstved Sponsor: