Khaled Assar skal spille VM

Efter at have deltaget ved OL og de afrikanske mesterskaber skal Khaled Assar også spille VM for Ægpyten. Koldas og Bako udtaget til U21 EM, men Hampus er forbigået til VM.

Næstved Bordtennis’ ægyptiske topspiller Khaled Assar skal repræsentere sit land ved VM i USA fra 23-29/11.
 
Efter OL i Tokyo gik turen til de afrikanske mesterskaber, hvor Khaled, hans bror Omar og resten af det ægyptiske landshold vandt holdmesterskabet. I den forgangne uge har han også deltaget i de Slovenia Open, hvor det desværre blev til at nederlag i 2. kvalifikationsrunde.
 
Med en placering som nr. 118 på den aktuelle verdensrangliste er vi superglade for at have en spiller i truppen, der udover at levere varen for Næstved Bordtennis ligaen også spiller på højeste internationale niveau.
 
Tomas Koldas og Radim Bako skal spille U21 EM
 
Vi er også stolte af vores to unge talenter Tomas Koldas og Radim Bako, som begge er udtaget til Tjekkiets U21-landshold, der 10-14/11 skal spille EM i Belgien.
Turneringen er virkelig stærkt besat med spillere som Pletea, Devos, Sipos, Sidorenko og Katsman, så det bliver spændende at følge de unge tjekkers indsats.
 
Hampus Söderlund forbigået til Sveriges VM-trup
 
Sveriges trup til VM er også udtaget, men ifølge ITTF er Hampus ikke blandt de 5 spillere.
 
Det er svært at se hvad Hampus kan gøre bedre for at bevise han er berettiget til at repræsentere Sverige, for i Sweden Tour Pro 2021 har han to 2. pladser og en 1. plads. Han har også kontinuerligt klart besejret de mange talentfulde “next generation” spillere som Friis, Hjorth og Sandström, men personligt håber og tror jeg på Sveriges forbundskaptajn på et tidspunkt bliver nødt til at teste Söderlund internationalt. Det fortjener han.
 
Hampus Söderlund nr. 2 i Sweden Tour (Foto: Stig Larsson Photography)
Radim Bako er udtaget til U21 EM