Møbelringen er ny Team Næstved sponsor

Møbelringen har valgt at støtte Næstved Bordtennis bestræbelser på at bevare DM Guldet i Næstved, og er ny Team Næstved sponsor.

Vi er super glade for støtten, og håber alle medlemmer, familierelationer og fans vil gengælde støtten og have Møbelringen med i tankerne når der skal skiftes ud i hjemmet næste gang.

Møbelringen Danmark er en forretning hvor vi gør tingene lidt anderledes end i de andre møbelhuse.

Hos Møbelringen er vi først tilfredse, når du er tilfreds. Vi er ikke kædestyret og låst til et koncept, men vi er fleksible og tilpasser hver enkelt handel efter dine ønsker –

Kort sagt så lader vi de andre om at være firkantede.

Vi har både nye, brugte og outlet-møbler under et tag og vi er altid friske på en byttehandel.

Vi køber restpartier direkte fra producenterne og sælger dem med kæmpe rabatter til dig – du typisk sparer helt op til 70%.

Typisk køber vi enkeltmodeller og rester, når leverandørerne skal have ryddet op i deres showroom – så får vi en god rabat og det betyder jo bare endnu bedre priser til dig.

Ud over vores restpartier har vi et bredt udvalg af basismøbler, som sælges til priser langt under normal butikspris. Dette kan vi gøre fordi vi holder alle vores udgifter som husleje, lønninger, udsmykning, markedsføring m.m. nede for at tilbyde den bedste pris til dig.

I vores grundsortiment udvælger vi nøje de varer, hvor du får mest for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvorfor hedder vi Møbelringen?

For rigtig mange butikker handler det kun om at sælge varer, men hos Møbelringen er vi først tilfredse når du er tilfreds. Det betyder at vi prøver at lave hver enkelt handel unik og opfylde dine behov. Det kan f.eks. være at vi tager dine gamle møbler i bytte eller bortskaffer dem, samler dine møbler eller du kan vælge den billigste løsning, hvor du selv henter og samler.

Hos Møbelringen kan en handel f.eks. se således ud:

  • Du handler på nettet i ro og fred.
  • Vi aftaler levering og leveringsform.
  • Vi leverer – bærer ind og tager dine gamle møbler med.
  • NEMT-HURTIGT og BILLIGT for dig.

Team Næstved Sponsor: