Næstved Bordtennis har lavet aftale med den 17-årige svenske juniorlandsholdsspiller David Björkryd

Aftalen med et af svensk bordtennis’ største talenter afslutter og konkluderer vores aktivitet på transferområdet, og David er udtaget til Sveriges UEM-hold for 5. år i træk, hvilket viser hans talent!

David spiller på hold med Charlie i Eskilstuna i Superettan i Sverige, så der har været stor mulighed for at scoute ham, og Eskilstuna var tæt på at sikre oprykning til Pingisligan med deres teenage trup, men det glippede til sidst. 

I den svenske liga har unge Björkryd besejret Allan Bentsen og Kim Nylander, og det er tegn på virkelig høj kvalitet på topniveauet, men unge talenter skal have plads til udvikling, og det tror vi at vi kan tilbyde David.

Vi er utrolig glade for at have David og “Charles” i Næstved Bordtennis, og de er begge en vigtig del af vores trup med garanti for rigtig mange kampe, og med deres talent, kan man ikke udelukke at de spiller de afgørende kampe om det danske mesterskab, for når vi kommer til de afgørende kampe, er det formen som afgør opstillingen!
Udover ITTF Youth Contender turneringer og UEM for Sverige skal David også spille Grand Final i Europe Trophy i Serbien for Eskilstuna, hvor Charles også er en vigtig del af holdet.
 
Velkommen David!
David Björkryd gets silver after defeat to Willian Bergenblock at the swedish championships in U17. (Photo: Eskilstuna)

Team Næstved Sponsor: