Næstved Bordtennis har skrevet kontrakt med den svenske topspiller Anders Eriksson!

Vi er superstolte af at kunne præsentere 27-årige Anders Eriksson, for selvom Sverige har mange topspillere, så er han så god, at han er en del af Sveriges bruttolandsholdstrup.

Anders har haft en fantastisk sæson i Pingisligan, og er den eneste spiller, som har været tæt på at besejre Truls Möregårdh, og det var endda i den første finale om det svenske mesterskab mod Eslöv. Eriksson vandt alle kampe i semfinalerne for Söderhamn,  og hans præstationer i hele sæson har bare været imponerende. På den svenske ratingliste ligger han over spillere som Jens Lundquist, Hampus Nordberg, Hampus Söderlund, Pär Gerell, Martin Friis, så det er en indikation af hans høje niveau. Eriksson spillede internationalt for Sverige i Oktober 2023, og hans seneste resultater må imponere forbundschefen.

Anders er meget sympatisk, og har en utrolig god indstilling når han spiller, så fans og sponsorer skal glæde sig til at se ham i “action”, for efter min personlige mening, er han den bedste spiller vi har haft nogensinde. Det er en fantastisk mulighed vi har fået, så tak til vores sponsorer for at gøre dette muligt, og tak til Anders!

Anders Eriksson og Charlie Carlsson (foto: Söderhamn)

Team Næstved Sponsor: