NÆSTVED BORDTENNIS – HERLEV 5-0

Hjemmekampen mod Herlev blev for andet år i træk vundet med 5-0

De fleste nævner Herlev som et af de hold, der kan vinde medaljer i holdturneringen i denne sæson, men de måtte for andet år i træk tage hjem fra Mærk Næstved Hallen med et 5-0 nederlag .

De to sportschefer havde til kampen valgt at spare 20-årige Tomas Koldas, der netop var kommet tilbage til akademiet efter at have deltaget i en invitationsturnering i Prag. Tomas tog dog en tjans som “hjælpe coach” for at støtte sportschef Jeppe Spottog, der ikke havde den anden sportschef Nicolai Nordahl ved sin side i dag.

I Koldas’ sted spillede 20-årige Radim Bako, der skulle vise sig at være en fuldgod erstatning.

Hampus Söderlund – Jesper Hedlund 1 -7 5 3

Stærk indsats af Hampus, der bortset fra andet sæt havde helt styr på Hedlund. Hedlund besejrede bl.a. Maze sidste år, så han er en virkelig god spiller, men i dag var Hampus en klasse bedre.

Khaled Assar – Frederik Cöster 9 6 6

Khaled fik hurtigt styr på Cösters offensiv, og i resten af kampen var han nærmest umulig at passere. Cöster havde til sidst ingen våben mod Khaled.

Andreas Törnkvist – Thor B. Christensen 6 11 -8 9 (efter 2-8)

ved 8-10 i 3. sæt fik Törnkvist for anden gang i kampen frataget et point pga. serven, og dette så ud til at give Thor momentum i 4. sæt, hvor den unge EM-bronzevinder for Danmarks herrelandshold førte 8-2. Men Andreas ville det anderledes, og kæmpede sig tilbage i kampen, og på anden matchbold vandt han kampen.

Radim Bako – Angel Ayoso Serra -7 7 11 8

Måske den bedste kamp Radim har spillet i Danmark? Han var fremragende! Konsekvent straffede han alle bløde/forsigtige bolde, og han havde stor succes med at tage chancer. Stærk, stærk indsats mod en spiller der vandt over Hampus i Superettan for en uge siden.

Hampus – Thor 8 -8 10 10

Det blev en svær kamp for Hampus, for Thor havde ikke tænkt sig at give op uden kamp. Thor besejrede Roskildes førstesingle Jens Lundqvist sidste år, som jeg husker det, og netop hjemvendt med EM bronze for hold med Danmark, troede Thor på chancen. På de afgørende bolde var Hampus dog bedst, men ellers var der ikke meget der skilte de to spillere ad.

Andreas Törnkvist – Jesper Hedlund 7 -8 2 4

Ved 8-9 i andet sæt gav Andreas et point væk som dommeren ellers havde givet ham, hvilket viser hvilken stor sportsmand han er. Andreas var fantastisk i de to sidste sæt, og det er en fornøjelse at se hvor god han er blevet siden de sidste kampe.

Kampen blev spillet færdig før Hampus’ sidste kamp, men da man spiller først til 5 sejre i holdkampen, og Hampus’ kamp stod før Andreas’, nåede Törnkvists kamp ikke at tælle.

Man of the match

Alle 4 spillere fortjener titlen, men jeg vil mene Andreas Törnkvist på grund af hans store fremgang siden kampene i første runde. Radim var også helt utrolig, og Hampus og Khaled gjorde deres arbejde perfekt.

Forventninger til sæsonen?

Når man er regerende mestre, er der ingen vej tilbage. Vi har holdet til at gentage succesen, og det er sæsonmålet. Vi har en stor trup, og Malte Möregårdh vil helt sikkert også blive vigtig for os i de mange kampe i denne sæon. Magnus Månsson står også i kulissen som superreserve.

Andreas Törnkvist
Radim Bako spillede fantastisk. Foto: Kenn Thomsen SN Medier
Sportschef Nordahl, Andreas Törnkvist, Khaled Assar, Radim Bako, Tomas Koldas, Hampus Söderlund og sportschef Jeppe Spottog