Næstved Bordtennis – Roskilde søndag kl. 12.00

De to stærkeste hold i dansk bordtennis de seneste år mødes i morgen kl. 12.00 i Mærk Næstved Hallen!

Hele 12 gange har Roskilde vundet det danske holdmesterskab i bordtennis, og alle gangene har den spillende sportschef Allan Bentsen været en vigtig del af holdet. Roskilde har også spillet Champions League, hvilket vi har en drøm om at kunne opleve, men det kræver et særskilt budget, og sponsorer som ønsker branding udover Danmarks grænser. 

I forhold til at gå efter det danske holdmesterskab er vi kommet lidt sent til festen, men siden 2019 har vi været at finde i finalerne om det danske mesterskab, og det er utrolig stærkt, når man tænker på klubbens korte historie, og den utrolige udvikling vi har været igennem. Vi skal også nævne B 75’s fantastiske indsats sidste år, hvor de var så tæt på titlen som man kan komme.

Omvendt mangler vi ikke selvtillid, for med 2 danske mesterskaber de seneste 3 år, er målsætningen at gentage successen fra sidste år.

Kl. 12.00 i morgen søndag går det løs til endnu et forhåbentligt velspillet og underholdende opgør, der kan klassificeres som det tætteste vi kan komme på et “derby” i dansk bordtennis. Roskilde (uden Allan Bentsen) tabte overraskende 2-5 til B 75 i dag, men vi forventer naturligvis, at Allan Bentsen, med de 12 DM-titler i bagagen er en del af holdet i morgen, og det kan gøre kampen meget lige.

Vi har kæmpe tillid til vores trup, og vi føler vi kan matche Roskildes stærke hold, så mød op for at støtte holdet!

Hvis man ønsker at se kampen hjemmefra, så bliver der som altid livestreamet via vores hjemmeside.

Statistik over de seneste års mestre er vist forneden. I 2021 mangler Bordtennis Danmark at nævne Nikita Iarushin, men til gengæld er Magnus Spottog blevet udødeliggjort som dansk mester i 2023 efter at have spillet 1 holdkamp, og det er han sikkert godt tilfreds med 🙂

Jeppe og Charlie
Jeppe og Charlie
Prischepa
Törna

Team Næstved Sponsor: