Næstved – Hillerød 5-1

Næstved Bordtennis – Hillerød 5-1

Næstved og Hillerød mødtes i et topopgør, hvor Hillerød havde kridtet banen op med en flot udesejr over Herlev med 5-4 i går.

Begge hold stillede med meget unge spillere, hvor alderspræsidenten var Khaled Assar på 29 år. Der var også en interessant “twist”, da Anton Andersson og Patrick Skarsholm er tidligere Hillerødspillere.

Vi startede som lyn og torden, idet Cristian Chirita, Anton Andersson og Khaled Assar bragte os på 3-0 mod henholdsvis Daniel Lindsö, Peter Svenningsen og Charlie Widing, hvor alle tre imponerede med flot spil.

Cristian virkede fuldstændig i kontrol, og Khaled Assar kæmpede sig flot til sejren, efter en tilsyneladende sikker 3-0 sejr pludselig blev spændende. Debutanten Anton Andersson imponerede mig virkelig med konsekvent angrebsspil, og det var en stærk debut.

Herefter skulle Patrick Skarsholm møde sin tidligere holdkammerat Daniel Simonsen, og desværre for Patrick lykkedes det Simonsen at vende Næstvedspillerens 2-1 føring til en 3-2 sejr.

Efter pausen fortsatte Khaled og Chirita, hvor de slap, og med 2-0 føringer i sæt til begge ligenede det “cruise control”, men så vendte de to kampe fuldstændig. Med fight og vilje fik vi dog hevet to tætte sejre hjem i afgørende sæt. Stort cadeau til Hillerød, og de er absolut kandidater til medaljekampene.

5-1 til Næstved Bordtennis og nu har vi en pause på hele 6 uger, før det går løs på udebane mod Roskilde.

 

Jeppe Spottog, Cristian Chirita, Patrick Skarsholm, Khaled Assar, Anton Andersson og Fredrik Tram