Ny spiller / new player (in danish and english)

For et par måneder siden lykkedes det os at lave aftale med den 26-årige svenske topspiller Hampus Söderlund, der er en del af bruttotruppen til det svenske herrelandshold. Det var meningen, at Hampus skulle præsenteres for tilskuere og presse i forbindelse med en af de sidste hjemmekampe, men det lykkedes ikke pga Covid-19 krisen, og krisen medfører også, vi ikke laver aftaler med flere nye spillere til førsteholdet pga eventuelle finansielle konsekvenser hos vore sponsorer. 

Hampus Söderlund er ikke helt ukendt for de bedste danske spilere, for i 2010 (som 16-årig) var han med på det svenske NETU-landshold mod Danmark sammen med Mattias Falck og Kristian Karlsson. Hampus tabte dengang til Christian Kongsgaard men besejrede en ligeså ung udgave af Jonathan Groth. Mattias Falck, der fik sølv ved det seneste individuelle VM i single, og som er nr. 8 på Verdensranglisten, vandt den individuelle NETU-turnering i 2010 foran Jakob Asmussen, der havde besejret Hampus i semifinalen.

Men tilbage til 2020, vi har aftalt med Hampus Söderlund, at han skal spille alle holdkampe i den kommende sæson, og i løbet af sæsonen vil han være Head Coach på en træningslejr. Vi synes vi har truppen til at vinde titlen næste år. VELKOMMEN HAMPUS!!!!

Summary in English:

A couple of months ago we succeeded in negotiating a deal with the 26 years old swedish topplayer Hampus Söderlund, who also represent Swden occasionally.

It was our intention to do the presentation before one of our scheduled matches in April, but the Covid-19 crisis prevented that, and due to the potential financial consequences of the crisis we will not sign any new players for the first team.

Hampus will feature in all matches next season, and during the season he will also be head coach on a training camp. Welcome !

Team Næstved Sponsor: