Nykredit er ny A-klubsponsor

Nykredit Bank er ny A-Klubsponsor, og støtter i kommende sæson Næstved Bordtennis i kampen om at bevare DM guldet i Næstved.

Vi er rigtig glade for at Nykredit Bank har valgt at støtte klubben i vores bestræbelser for succes på bordtennisbordene uanset om det er elite eller bredde der spiller.  

Vi kvitterer for tilliden og opfordrer alle vores klubmedlemmer, følgere, fans til at se om Nykredit Bank kan gøre noget for dig næste gang du skal lave bankforretning.

Klik på logo for at komme til Nykredit Bank Næstved

Nykredit er ikke som de andre. Men hvad er vi så? Vi har rødder helt tilbage til 1851, hvor realkreditten begyndte at tage form, og den historie er vi stolte af. 

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Vi vil engagere os i, hvad de drømmer om, og hvad der bekymrer dem – så vi sammen kan finde de rigtige løsninger. Og fordi vi er foreningsejede, kan vi som noget helt særligt give tilbage til kunderne, når det går godt.

I Nykredit er vi stolte af vores historie. Og vi er bevidste om, at verden omkring os forandrer sig dramatisk i disse år. Globalisering af økonomien, internationalisering af reguleringen og digitaliseringen af samfundet giver helt nye udfordringer og muligheder.

Alt det stiller krav til os. Til vores forudseenhed og omstillingsevne. I en foranderlig tid kan vi ikke love, at alting bliver ved med at være som i går. Men vi kan love, at vi holder fast i vores værdier, når vi bevæger os fremad som foreningskontrolleret virksomhed og stræber efter at dele vores fremgang med kunderne. 

Team Næstved Sponsor: