Østdanmarksserien, 1. division og Juniordivisionen

Vigtige kampe i Østdanmarksserien, 1. division og juniordivisionen i denne weekend!

Hvis der skal uddeles en flidspræmie, for at gøre en ekstraordinær indsats for Næstved Bordtennis i denne weekend, må den tildeles de to 15-årige tvillinger Jacob og Simon Petersen, der fredag spillede Østdanmarksserie, lørdag to kampe for 1. divisionsholdet i Silkeborg, og i morgen søndag skal til Odense for at spille mod OB i juniordivisionen.
 
Fredagens kamp i østdanmarksserien mod Hvidovre blev en gyser, hvor vi ikke uheldigt vandt 8-6. 2 doublesejre gav os en tidlig føring, hvorefter Jacob Petersen og Bo Spottog vandt 2 singler, mens Simon Petersen og Magnus Spottog vandt en hver. En sejr i sidste kamp på onsdag kl. 19.00 i Mærk Næstved Hallen over Greve vil sikre oprykning til 3. division.
 
Andetholdet i 1. division spillede i dag i Silkeborg, hvor Jacob og Simon sprang til i sidste øjeblik på grund af mange afbud, og både Næstved og Nørreå måtte spille med kun 3 spillere. Det blev til en flot 4-3 sejr, hvor Radim Bako vandt begge singler, Simon 2 hvoraf den ene på walk over.
I holdkamp nr. 2 i dag blev det til et ventet nederlag til oprykningsfavoritterne fra Silkeborg, der har et spændende ungt hold. Radim Bako vandt begge singler, og på trods af nederlaget ligger vi på en andenplads i nedrykningsspillet. Drengene gav favoritterne kamp til stregen, og tog et par sæt i kampene. Jacob var tæt på at levere en overraskelse mod Mads Larsen der var et yderst tæt opgør 10-12, 13-11, 13-15 og 7-11.
 
I morgen gælder det juniordivisionen i Odense, hvor modstanderen er OB. Fynboerne er på papiret favoritter med Nick Tran og Simon Vonebjerg i spidsen, men jeg udelukker ikke en sensation, hvis Simon og Jacob har flere kræfter tilbage. Sidste mand på holdet ventes at blive enten Andreas Ellehøj eller Magnus Skovborg Andersen
 
 
Simon Petersen

Team Næstved Sponsor: