Patrick Skarsholm spiller DM

19-årige Patrick Skarsholm deltager i DM, der spilles tirsdag til torsdag i Roskilde i næste uge.

I sidste sæson gik Skarsholm overraskende hele vejen til finalen, og selvom hele landsholdstruppen med undtagelse af Jonathan Groth er tilmeldt, udelukker det 19-årige stortalent ikke en medalje:

Nu hvor Groth har meldt afbud er mine chancer selvfølgelig blevet en smule større, men mine forventninger er helt klart at vinde først runde og komme i kvartfinalen, og med lidt god lodtrækning ser jeg også en god mulighed for at gå i semifinalen”.

De to største favoritter er Anders Lind og Tobias Rasmussen, men der er ikke forfærdelig meget mellem spillerne i næste gruppe, så hvis Patrick kan ramme topniveauet, så er der en chance. Udover at have vundet sølv i herresingle ved sidste DM, er Patrick også regerende dansk mester i junior- og U21-single. Kun 16 spillere er kvalificeret til finalestævnet, hvor Skarsholm undgik at spille kvalifikationsturnering pga sin placering på verdensranglisten.

I herredouble spiller Patrick sammen med 20-årige Emil Friis Hansen fra Herlev, og om chancerne fortæller Skarsholm:

“I herredouble er det helt klart medalje der er målsætningen, men igen, det kommer også meget an på lodtrækningen, og den har jeg desværre ikke kunne finde endnu”.

Når lodtrækningen foreligger, vil vi informere på vores facebook og hjemmeside, og vi håber også der bliver etableret livestreaming af finalestævnet ved DM.

Link til den officielle side: Bordtennis Danmark

Patrick Skarsholm og Jeppe Spottog
From left: Cristian Chirita, Khaled Assar, Michal Obeslo, Simon Arvidsson, director of sport Jeppe Spttog and Patrick Skarsholm

Team Næstved Sponsor: