ROSKILDE – NÆSTVED BORDTENNIS 5-4 EFTER GOLDEN SET

Der var 3 ændringer i de to holds startopstillinger siden de to finalekampe blev spillet for 4 måneder siden.

Roskilde havde forstærket sig med den tidligere førstesingle for Virum Mikkel Hindersson, og vi havde Andreas Törnkvist og Khaled Assar med som nye spillere.

Khaled Assar er ægyptisk landsholdsspiler. Han er 28 år og er nr. 124 på verdensranglisten. Han var med ved OL i Tokyo, og ved de netop afviklede afrikanske mesterskaber vandt han guld og 2 x sølv.

Næstved fik den værst tænkelige start, da Mikkel Hindersson besejrede Törnkvist 3-1, og Allan Bentsen fulgte op med 3-1 over Tomas Koldas, hvor den unge tjekkes spil faldt fra hinanden i de to sidste sæt.

De to næste kampe var gysere. Hampus tabte i 5 sæt til Jens Lundqvist, men Khaled Assar spillede virkelig godt hele dagen og besejrede Michael Maze.

1-3 ved pausen. 

Törnkvist manglede tempo mod Lundqvist, hvilket man ikke kan klandre ham efter den lange pause fra bordtennis, og Lundqvists niveau i dag var helt utrolig højrt. Heldigvis fik Hampus Söderlund reduceret til 2-4 med en klar 3-o sejr over Mikkel Hindersson. Vi øjnede nu håb, og med en god gejst på banen, bænken og tilskuerpladserne vandt Khaled Assar sin anden sejr ved at vinde 3-1 over Bentsen.

Nu var det i hænderne på unge Tomas Koldas, der heldigvis fandt et meget højt niveau i sidste kamp og besejrede Michael Maze med 3-2.

4-4 og Golden Set!

Bentsen og Jeppe Spottog pegede på de to førstesingler, og da Hampus førte tidligt i sættet mod Jens Lundqvist, så det godt ud. Jens fik dog overtaget, og vandt 11-9, hvilket giver Roskilde 2 points og Næstved Bordtennis 1 point, under overværelse af cirka 5 Roskilde tilskuere og 20 fra Næstved Bordtennis.

Vi kan tage flere gode ting med os, og i morgen gælder det Hillerød på hjemmebane i Mærk Næstved Hallen kl. 13.00.

Mød op for at støtte holdet!

Hampus Söderlund - 2 sikre sejre