Roskilde Spar Nord Open – Hero edt.

Der blev i weekenden afviklet det store Roskilde stævne, denne gang i 2 mindre haller end normalt pga. andre aktiviterer i Bauhaus Arena.

Næstved Bordtennis havde ca. 20 deltagere med, både ungdomsspillere og seniorspillere, lige fra Ungdom D til Elite rækker.

Der blev ikke hentet så mange medaljer hjem til klubben i weekenden, men alle, og især de yngste, havde et godt og lærerigt stævne.
Flere var dog var meget tæt medaljer på i et godt afviklet stævne, der bød på drama både ved bordene, men også på tilskuerpladserne.

Klubben havde sendt en del coaches med til stævnet, for at hjælpe især de yngste spillere igennem weekenden med positive oplevelser, og der skal lyde en stor tak til alle der bidrog til opgaven, det betyder rigtig meget for de unge spillere at have opbakning med til stævnerne.

En af de aktive coaches, som også selv spiller, var Mai Pedersen.
Mai vandt den helt store pokal til stævnet, da hun straks trådte til da der blev råbt efter en læge over højttalerne i hallerne.
En tilskuer var faldet om, og Mai der til daglig er sygeplejerske trådte resolut til og fik givet den fornødne hjælp indtil ambulancen kom.
Med stor ro fik Mai styr på tingene, og har helt sikkert bidraget til at den far der faldt om, kom godt afsted til hospitalet sammen med sin søn der spillede bordtennis.
Godt gået Mai, vi er virkelig glade for at have dig i Næstved Bordtennis, og vi er sikre på at vores 60+ hold hvor du er instruktør, også sætter meget stor pris på dit engagement, faglighed og fantastiske person.
Vi er samtidig sikre på at drengen aldrig vil glemme dig, som den der trådte til da det gjaldt, og var med til at redde hans far.

Resultaterne fra Spar Nord Roskilde Open:

Guld:
Valdemar Laursen, yngre drenge D

Sølv:
Kjeld Hansen, Senior 7

Bronze:
Aaron Wilson, Senior Elite
Tommy Andersen, Senior 7

Lige ved og næsten (1/4 finale):
Jacob Petersen, 5 plads Junior Elite.
Jacob Kofoed, 5 plads senior 2.
Mai Pedersen, 5 plads senior 5.
Lauge Skræddergaard, 5 plads Drenge D.

Stort tillykke til alle medaljetagerne, og tak til trænere og coaches for støtten, og tak til Roskilde Bordtennis for et godt stævne.

Se billeder herunder.

 

Lørdagens Helt Mai Pedersen.
Valdemar Guld Yng. Drenge D.

Team Næstved Sponsor: