TAG PÅ SOMMERLEJR MED NÆSTVED BORDTENNIS!

Få ladt batterierne op lige inden sæsonstart!

Deltag i Sommerlejr 2022
Uge 31, 1-5 August. – 5 hele dage!
Pris 1700 kr. alt inkl.

Vi har lyttet til feedback fra sidste år!
I år bliver der mere tid i BonBon Land og vi sørger også for bedre udluftning i hallen hvis det er varmt.
Feedback fra sidste år: “En af de bedste lejre nogensinde!”

Du tilmelder dig via webshoppen ved at klikke på linket.

Du afgiver forældreoplysninger, størrelse på  sommerlejr T-Shirt og oplysning om allergier mv ifbm. forplejning.

Udfyld alle felter, så sikrer vi, at vi modtager alle oplysninger om deltageren og kontaktoplysninger korrekt som vi har behov for.

Efter du har tilmeldt dig vil du modtage en kvitteringsmail, heri finder du også betalingsoplysninger på din valgte betalingsmetode (Bank eller mobilpay).

Tilmeldingen er først valid, når betaling har fundet sted.

Entre & Pizzamenu
inkl. i prisen!

De primære trænere:

Jeppe
Spottog

Hovedtræner

Jeppe er 23 år, og er tidligere juniorlandsholdsspiller. Dog valgte Jeppe, efter han var en stor del af holdet der spillede Næstved Bordtennis op i bordtennisligaen, at gå trænervejen. Jeppe er træneruddannet i Kina, og udover trænergerningen i klubben, er han også Sportchef i Næstved Bordtennis.

Hampus
Söderlund

Træner

Hampus er 28 år og fuldtids professionel bordtennisspiller. Hampus er en del af det Svenske landshold og spiller for sin klub i Sverige, men deltager også i turneringer i hele verden.
Hampus spiller for Næstved Bordtennis i bordtennisligaen, og er pt. den bedste spiller i ligaen. Han har en fighterånd og træningsindstilling som ungdommen kan lære meget af.

Kasper
Jensen

MentalTræner

Kasper er 45 år og ejer sin egen coaching virksomhed. Kasper har et samarbejde Næstved bordtennisklub som coach og mentaltræner, hvor han særlig har mentaltrænet elitespillerne i klubben. Kasper er internationel certificeret coach, teamcoach, neuropsykologisk coach og mentaltræner. En aften under lejren vil Kasper introducere deltagerne for mentaltræning samt hvordan du gennem coaching og mentaltræning vil kunne forbedre dine sportspræstationer. Din mentale robusthed vil bidrage til at styrke dig som sportsudøver.

Der vil være flere hjælpetrænere og sparringsspillere…

Har du tilmeldt dig, eller vil du gerne tilmelde dig vores store sommerlejr, så finder du relevant info på denne side omkring program, trænere, faciliteter og meget mere, du klikker blot på de forskellige menupunkter for at læse mere.

Spørgsmål?? Skriv til os...

Foretrækker du at skrive en email, så skriv til sommerlejr@naestved-bordtennis.dk 

Billeder fra sidste års sommerlejr: