Stærk indsats i 1. division for damer

1. division for damer: ærgerligt 4-6 nederlag efter en virkelig flot indsats.

Pigerne havde fortjent mere i dag, for de spillede virkelig godt alle 3 med kyndig coaching af Jakob Koefoed.

Hvis man brugte ratinglisten som udgangspunkt, skulle Hvidovre have vundet 10-0, men det var slet ikke tilfældet i dag, hvor kampen blev spillet på setup’et i Bordtennisligaen, idet herrerne i går havde spillet mod Roskilde. Det vil sige der blev spillet med internationale standarder i forhold til plads, og det er sjældent det praktiseres uden for Bordtennisligaen.

Spillerne og Jakob må rette mig, men jeg vover den påstand, at det er den bedste holdmæssige indsats af et Næstved Bordtennis DT-hold for damer nogensinde.

Siden sidste gang jeg havde mulighed for at se dem spille, har Katja, Line og Mai P gjort synlige fremskridt i deres offensive spil, og det giver kontant bonus på holdsedlen. Et andet positivt element er deres fighteregenskaber og glade humør.

Line Markmann imponerede mig virkelig i dag, men jeg tror hun kan få rigtig mange ekstra points ved at ændre placering på hendes rigtig gode serv, så der kommer mere variation. I de sekvenser jeg havde mulighed for at se i dag, fik Line rigtig mange points på egen serv, men hvis hun i træningen kunne fokusere på at serve mod andre områder af bordet, så vil hun efter min mening kunne høste 1-2 points ekstra per sæt.

Stærkt af Katcha at vinde 2 kampe i dag, men også stærk at de tre piger på holdet vandt over forskellige modstandere, hvilket understreger den homogenitet der er på holdet.

Det skal også bemærkes, at Næstved kunne have vundet holdkampen mod en på papiret meget stærkere modstander:

1) I doublen førte Katcha og Mai med 2-0 i sæt

2) Mai havde 2 matchbolde mod Gitte Steffensen.

Stærk indsats af alle.

Mai Pedersen

Team Næstved Sponsor: