Støtte fra Team Næstved Elite Idræt

Før kampen mod Hillerød i Søndags, fik Næstved Bordtennis besøg af fra Team Næstved Elite Idræt.
Formålet var at overrække klubben den årlige støtte.

For en sportsgren som Bordtennis er det helt afgørende at klubben har sponsorer og samarbejdspartnere der støtter klubben økonomisk. Det er helt essentielt for at opnå gode resultater og ligge i toppen af Dansk Bordtennis. 

Næstved Bordtennis sætter stor pris på samarbejdet med Næstved Kommune og Team Næstved Elite Idræt, et samarbejde der gavner begge parter, da klubben er med til at sætte Næstved på Danmarkskortet og tiltrække unge dygtige talenter fra ind og udland til klubbens Eliteakademi, hvor man kan bo og træne, mens man tager en selvvalgt uddannelse i Næstved. En stærk kombination til gavn for alle parter og Næstveds erhvervsliv.

Støtten blev, ved et sponsor arrangement inden kampen, overrakt til Jacob & Simon Petersen, klubbens to 15 årige talenter der blev direkte betænkt med 15.000 kr, der skal bruges på elitetræning og udvikling. Det er klubbens håb at fostre talenter fra egne rækker der kan blive dygtige nok til at spille i Bordtennisligaen.

Med al den opbakning og opmærksomhed Næstved Bordtennis modtager fra Næstved kommune og Næstved erhvervsliv, giver det klubben håb om at kunne gentage succesen fra sidste år og forsvare guldet, ligesom vi håber på en snarlig forøgelse af spillere på Eliteakademiet nu hvor indrejse til Danmark, godkendelse af visum mv pga. Covid19 er blevet lettere. 

Team Næstved Sponsor: