Stor succes med Livestreaming.


Siden sæsonstart har Næstved Bordtennis livestreamet kampe afholdt i Mærk Næstved Hallen, og klubben kan nu mærke at interessen for at følge med i kampene er stigende.
Om det skyldes stigende interesse, eller man har opdaget muligheden forstærket af Coronasituationen kan vi kun gisne om, men faktum er at både livestream via hjemmeside og via Twitch app er markant opadgående.

Det er ikke kun til Bordtennisliga kampe at der er seere, men det er i alle rækker – hvilket er meget glædeligt og positivt.
Teknologien hjælper også til, da det efterhånden er blevet så nemt og tilgængeligt at streame, og ikke mindst se Livestream.
Langt de fleste ser med direkte på hjemmesiden, men vi kan se at en del, flere og flere, også benytter Twitch appen på telefonen, eller Twitch direkte på smart-tv.

Til bordtenniskampen imellem Næstved Bordtennis & Roskilde, så hele 1273 personer med via Livestream.
826 så med stort set hele kampen, resten så med on/off i perioder.

Nationaliteter 13. nov

Roskilde havde delt link til vores hjemmeside med livestream, og vi tror på konceptet bliver så udbredt at de fleste klubber vil overveje at investere i nogle kameraer, og på den måde gøre bordtennis mere bredt tilgængeligt, især når sendefladen i Flow-TV for vores sport, nærmest er ikke eksisterende, set i forhold til andre sportsgrene.

Og det er ikke kun i Danmark der er seere, faktisk så hele 201 personer med på livestream fra Sverige, det er helt sikkert grundet interesse i klubbens dygtige Svenske spillere, hvor familie, venner og interesserede kunne følge med i slagets gang.

9% klikkede på et link fra Roskildes hjemmeside. Resten kom fra Facebook, Google søgning og direkte på hjemmesiden.

Der var også omkring 50 seere der fulgte med fra Tjekkiet, da vores akademispillere Thomas Koldas & Radim Bako også var i aktion.

Vi kan konstatere at også i serierækker kan der være interesse, der har været over 100 seere der så med på en Serie4 kamp, hvilket måske kunne være tilskuer-rekord til en serie4 kamp i Danmark.
Interessen er stigende, og livestreaming er kommet for at blive.

Hvis du vil have en notifikation via Facebook når vi sender live, så kan du meget enkelt blot “like” vores facebookside:https://www.facebook.com/NaestvedBordtennis

Hvilken enhed så man hjemmesiden med 13. nov?

Alle er velkommen til at dele og se med via vores hjemmeside hvor man også finder mere info omkring Livestream og Twitch.

Alle livestreamede kampe flyttes til arkiv på Youtube, og vil således også være tilgængelige for alle.
Livestream & Youtube arkiv kan ses og tilgås via https://naestved-bordtennis.dk/live

Klubben beklager der kan være lidt pixelering på livestreams undervejs.
Vores nuværende internetforbindelse er ikke kraftig nok til at håndtere det upload der skal til, men vi er igang med at undersøge muligheden for at få indlagt en fiberforbindelse, og sker det, vil kampe kunne nydes uden “flimren” fra tid til anden.