Sverige: Tæt nederlag i kvalkamp om oprykning til 1 div.

Sølvmedaljer i den Svenske 2 Division - Fra venstre: Normann, Sofus, Sina, Jacob & Simon
Jacob & Simon med 1 sejr og 1 nederlag hver, samt en vunden double.

I lørdags blev der spillet oprykningskamp, hvor vinderen rykkede direkte op i den stærke Svenske 1 div.

Malmø if havde udtaget holdet og Jacob & Simon deltog i kvalkampen der endte med et tæt nederlag på 5-8.

Vi vidste fra starten at kampen ville blive svær, da Dänningelanda BTK havde 2 topspillere med, der i deres region lå øverst på toplisten, deres førstemand havde kun tabt få kampe i den stærke liga, og han kunne snildt have spillet Bordtennisliga i Danmark og have vundet mange kampe, han var skrap.
På dagen var han uhyggelig, og sikrede modstanderne sikre sejre. Deres 2 mand var også på dagen en spiller der tog sikre sejre, dog var han tæt på at snuble over en kæmpende Simon, der spillede meget tætte sæt, men desværre måtte se sig besejret med 1-3.

Jacob og Simon vandt de kampe de skulle på papiret, og vandt tilmed en double som bonus, men modstanderne var for gode på dagen.

Malmø if er nu 1 reserve til en plads i den meget stærke Svenske 1 div, og vi fik en forsmag på niveauet i Søndags, hvor Frederik Cöster besejrede Tomas Koldas.
Frederik spiller i 1 division, og Malthe Møregaard ligeså.

1 Division er 3 bedste række i Sverige, så niveauet er virkelig højt, niveauet over 1 division er SuperEttan og øverst Pingisligaen.
Der er flere Danske Bordtennisliga spillere der spiller fast på hold 1 Division i Sverige.

Jacob & Simon har allerede takket ja til en ny sæson i Malmø IF efter sommerferien, og håber at krydre deltagelsen med en plads i 1 division, ellers er de med hele sæsonnen i 2 division, og spiller for direkte oprykning hvis de kan udskifte deres flotte sølvmedaljer med Guld næste sæson.

*Update:
Malmø IF har allerede fået plads i den stærke 1 division næste sæson, det skal blive spændene at følge.

Team Næstved Sponsor: