Tomas Koldas vandt eliterækken ved Næstved Bordtennis’ stævne i denne weekend

Efter et vellykket stævne i denne weekend endte det ikke overraskende med sejr til Næstved Bordtennis’ 20-årige Tomas Koldas i eliterækken.

Hele 5 spillere der til daglig spiller i elitedivisionen (også kaldet “Bordtennisligaen”) havde fundet vej til stævnet, hvor Tomas Koldas, Næstved Bordtennis, i finalen besejrede holdkammeraten og træningskammeraten Radim Bako i 5 sæt. De to 20-årige tjekkiske spillere studerer finansøkonomi i Næstved Kommune, og finalen bar tydelig præg af de to træningskammerater kendte hinanden til punkt og prikke.
 
I semifinalerne vandt Tomas 3-0 over Virums Theo Dyekjær, mens Radim Bako havde mere besvær med Amagers Patrick Stobberup, hvor sejren blev 3-1 efter et meget tæt 4. sæt.
 
Tomas Koldas fik æren af at møde BB/KBTK’s førsteholdsspiller Emil Friis Hansen allerede i kvartfinalen, hvilket kunne være et bump på vejen, men denne forhindring blev løst med en klar 3-0 sejr, og dermed var det tydeligt, at Tomas er kommet sig efter knæskaden, der medførte afbud i udekampen mod B 75 i sidste weekend.
 
Det skal også bemærkes, at Næstved Bordtennis’ 15-årige Simon Petersen spillede en virkelig god kamp i kvartfinalen mod Patrick Stobberup, Amager, hvor det var forfriskende, at han turde spille frit. Til sidst var overmagten for stor, men flot indsats. Både Simon og tvillingebror Jacob nåede til semifinalerne i Senior 1, efter flotte resultater, så det lover godt for fremtiden.
Anders Grosen Nielsen, Roskilde vandt i øvrigt Senior 1 foran Laurits Jelsbak Thomsen, København.
Jacob og Simon Petersen
Radim Bako var stærkt spillende