TT Star Series (Prag): Hampus Söderlund vandt alle 7 kampe i gruppespillet men måtte nøjes med 2. pladsen.

Hampus Söderlund blev nr. 2 i TT Star Series i Prag (in danish).

Hampus Söderlund viste storform, da han vandt alle 7 kampe i gruppespillet i den tjekkiske invitationsturnering.

Det rakte dog ikke til den samlede sejr, da vinderen af den første TT Star turnering i 2021, David Reitspies, vandt finalen efter Hampus havde vundet det indbyrdes opgør i gruppespillet. Reitspies er utrolig god i det hurtige spil, og hurtig i den del af benarbejdet der handler om omstilling mellem forhånd og baghånd. Reitspies er især utrolig skarp med førsteangrebet fra baghåndssiden, men i modsætning til kampen i gruppespillet, glemte Hampus at spille med varieret fart i angreb og forsvar.

Tomas Koldas var kun en sejr fra endnu engang at komme i semifinalen, men to gange måtte han indkassere et nederlag efter 2-0 føringer mod de etablerede tjekkiske landsholdsspillere, Konecny og Tregler. I kampen mod Tregler blev Tomas trukket ind i en kamp om baghåndsdiagonalen, så han skal også finde nogle taktiske løsninger, når Plan A ikke fungerer.

Til gengæld må man sige at unge Tomas nu må banke på døren til landsholdet, og at en sammenligning med de tilsvarende resultater for et år siden, tydeligt viser hans fremgang. Stort cadeau til Jeppe Spottog og Nicolai Nordahl, for de har en stor del af æren for Tomas’ og Radim Bako’s fremgang.