Vi er i finalen efter en virkelig hård og tæt kamp mod Herlev

Efter en af de mest velspillede kampe jeg kan huske, vandt Næstved 5-1 over Herlev, og vi er dermed i finalen mod Roskilde.

Lad os starte med at give vores modstandere fra Herlev stor ros, for det er det stærkeste Herlev-hold vi har mødt siden Kasper Sternbergs dage for cirka 5-6 år siden.
Som dansk landsholdsspiller er Thor naturligvis i topform, men Herlevs svenske spillere Henrik Johansson, Malte Möregårdh og Fredrik Cöster er bare stærkere i denne sæson end tidligere, hvor de også har brugt talentfulde David Björkryd og Jesper Hedlund.
 
Herlev har også fået en ekstra “servekanon” i Fredrik Cöster, som vi har det svært mod, og Tomas Koldas tabte i fire sæt, selvom han missede i alt 8 sætbolde i 1. og 4. sæt.
Michal Obeslo udlignede efter en 3-1 sejr mod Thor B. Christensen, og “Obe” var virkelig stærk i dag og var aldrig i store problemer.
Prischepa vandt 3-0 over Henrik Johansson, men Henrik havde to sætbolde i 2. sæt, selvom det virkede som om ukraineren havde styr på kampen.
2-1 til Næstved, og så kom dramaet i kampen mellem Charlie Carlsson og Malte Möregårdh.
11-2 9-11 7-11 og 11-3 var opvarmningen til en intens 5. sæt afslutning, hvor Charlie havde fuld kontrol til 6-1. Denne solide føring blev ændret radikalt til 7-8 til Malte, og Malte fik også en matchbold ved 9-10.  Charlie kæmpede alt hvad han havde og kom tilbage i kampen og vandt med 13-11 til stor jubel for vores fans. Der er kæmpe forskel på 3-1 og 2-2, så det var en sindssyg vigtig match at vinde.
Efter pausen så det fint ud på bord 1 for “Obe” vandt 11-1 11-3 og 11-8 over Henrik Johansson, men Prischepa og Thor Christensen leverede endnu et drama, hvor ingen af dem havde fortjent at tabe.
10-12 13-11 11-5 og 18-16 endte kampen i ukrainerens favør, efter Thor havde misset en sætbold i 2. sæt og to eller tre i 4. sæt.
 
Sindssyg flot holdpræstation af vores drenge, og nu skal vi spille finale mod Roskilde, hvor der er stor sandsynlighed for, at kampene bliver sendt på TV-kanalen Sport Live.
Stor tak til kampens dommere, og naturligvis Herlev for at byde op os til dans og levere en god indsats. Også kæmpe tak til vores sponsorer, de mange frivillige hjælpere, fans, coaches og naturligvis spillerne.
 
Nu skal finaledatoerne aftales med Roskilde, så vi vender tilbage snarest muligt.
 
 
 
To mænd spiller ping pong i en turnering.
Charlie "Prince Charles" Carlsson defeated Malte Möregårdh
"Obe" was in beast mode today
To mænd spiller bordtennis på et bord.
Another great performance by Prischepa

Team Næstved Sponsor: