VI ER I FINALEN!

VI ER I FINALEN! WE ARE IN THE FINAL! (only in danish)

Efter en fantastisk holdsindsats vandt Næstved Bordtennis den svære udekamp mod B 75 med 5-1, og er dermed i finalen om det danske mesterskab i bordtennis, hvor modstanderen er Roskilde.

Sejren i dag var hele holdets indsats, hvor der grundet de manglende tilskuere var behov for en engageret indsats fra bænken, som blev løst til punkt og prikke.

B 75 lavede en taktisk ændring til kampen, idet de satte deres næstbedste spiller Kamil Dziadek ned i andet parkryds, efter et par store nederlag til Söderlund og Koldas i det første opgør, mens Næstved Bordtennis stillede med uændret hold og opstilling fra den første semifinale.

Tomas Koldas afgjorde kampen meget tidligt, da han i første parkryds besejrede B 75’s stærke 1. mand Eric Glod med 11-5 i 5. og afgørende sæt. Tomas blev senere ”man of the match”, da han også vandt 3-1 over svenske Johan Barius.

Inden da havde Magnus Månsson allerede sikret os en 1-0 føring, da han i andet parkryds vandt 3-0 over B 75’s normale 2. mand, Kamil Dziadek efter en stærk, stærk indsats. B 75 fik nyt håb da Peter Svenningsen spillede virkelig godt mod Radim Bako og vandt 3-0.

3-1 til Næstved Bordtennis inden pausen, og efter Koldas sejr over Barius kunne Hampus Söderlund lukke og slukke med en 3-1 sejr over Eric Glod.

Tillykke til B 75 med bronzemedaljerne! I var en hård nød at knække, hvilket to tætte kampe tidligere på sæsonen understregede.