VORES SPONSORER HAR BRUG FOR VORES HJÆLP!

Vi kunne ikke ligge i toppen af den danske elite uden den store støtte fra vores fantastiske sponsorer, men det er coronatider, og har været det længe, så jeg vil appellere til jeres forståelse og medfølelse over for vores hovessponsorers situation.

“Hvad kan jeg gøre?”

Støt vores sponsorer:

Frisør:

Vent med at blive klippet til Frisør Hos Peter åbner igen, og lad være med at bestille hjemmeservice eller nabohjælp indtil da. Overvej også derefter at blive klippet lidt tiere for at støtte en hovedsponsor. Støt også Impocurl, der leverer hårprodukter i Verdensklasse til en meget favorabel pris.

 

Nyt Køkken:

Når man overvejer nyt køkken er Invita, Næstved et “must”. Invita tilbyder 100% danske løsninger, og de excellerer i rådgivning og personlige løsninger. Hvorfor nøjes med mindre, når Invita tilbyder alt hvad du drømmer om?

Konferencer/møder i naturskønne omgivelser:

Smålandshavet 3F kombinerer en idyllisk beliggenhed i Karrebæksminde med udsigt over havet med ekspertise og professionalisme, hvor der naturligvis er fokus på Corona-restriktioner.

Exceptionelle madoplevelser:

Restaurant Kanalkroen tilbereder alle retter fra bunden, og med kærlighed for detaljerne på deres rustikke danske menukort. Beliggenheden i Karrebæksminde er fantastisk og priserne er i den billige ende, trods den høje kvalitet. Kanalkroen tilbyder take away, så da branchen er lukket ned, støt via take away.

Lokal ost i Verdensklasse:

Det er naturligvis Storstrøms Ost, der tales om her. Køb din ost på torvet i Næstved hver onsdag eller lørdag, eller kig efter den i dit lokale supermarked.

VVS:

Næstved VVS Enterprise er et familiefirma med masser af historik og stor succes. Næstved VVS udfører blikkenslagerarbejde, servicearbejde, der kan være radiatorer eller andet.

Kun fantasien sætter grænser for hvad de kan levere inden for VVS.

Husk også at støtte vores klubsponsorer (se til højre i opslaget).

Team Næstved Sponsor: