DM-guld!

Cristian Chirita jumped onto the table. Kids, only champions are allowed to do that!
Very emotionel moment when B 75's Mahmoud Helmy consolated poor Johan after the defeat in golden set

Vi vandt mesterskabet efter Cristian Chirita sejrede i Golden Set (only in danish)

Efter 3 finalekampe, som hver især var spækket med intensitet, drama og flot spil, kunne Næstved Bordtennis løfte trofæet for kun anden gang i historien.

Der kom ikke helt så mange tilskuere til den 3. og afgørende finale som i de to første finaler, men trods alt over 100 tilskuere, hvor flere sponsorer, TV2 Øst og Næstved Kommunes borgmester så med. Derudover fulgte over 2000 med via livestream, hvilket var 400 mere end dagen før, og som dermed er ny rekord, så vidt jeg ved.

Det startede fantastisk, idet Næstved Bordtennis kom foran med 3-1. Simon Arvidsson tabte for første gang i finalekampene til stærke Stamatouros, men Khaled Assar, Michal Obeslo og Cristian Chirita fulgte op med stærke præstationer, og fornemmelsen af noget stort var ved at ske begyndte at spire.

Efter pausen vandt Simon Arvidsson, mens Obeslo tabte til Stamatourus, og nu manglede vi kun én sejr for at kunne kalde os danske mestre.

Men B 75 viste stor fight og styrke ved let at vinde de to næste kampe, og nu lå momentum hos nordjyderne. Dagen før i 2. finalekamp havde Andreas Törnkvist, som spillede en flot hold kamp, tabt i golden set, og man kunne ikke lade være med at frygte en gentagelse af gårsdagens nederlag.

Sportschef Jeppe Spottog havde tilsyneladende den samme bekymring, for han gav spillerne en kollektiv pep-talk, og derefter fulgte Cristian Chirita flot op med stor fight og stærkt spil i golden set. Dette startede en tsunami af Næstved spillere som stormede ind på banen og omfavnede Cristian.

Jeg glemmer dog ikke en sønderknust Johan Barius fra B 75, der hurtigt blev trøstet af Mahmoud Helmy. Det var virkelig et øjeblik jeg ikke vil glemme.

Vi er utrolig stolte af denne præstation, og hele spillertruppen, Jeppe og Fredrik har skrevet sig ind i historiebøgerne.

Jeg vil også sige tak til vores sponsorer, som gav os en kolossal opbakning. Dette er jeres fortjeneste! Også tak til Bordtennis Danmarks formand Henrik Vendelbo, der var til stede ved begge de sidste finaler, og efterfølgende overrakte guld- og sølvmedaljer, samt pokalen naturligvis.

Til sidst vil jeg rose B 75 for deres enorme fremgang de seneste par år, og vi ved hvor hårdt det er at tabe en DM-finale i golden set, for vi var ude for det samme i Roskilde for 4-5 år siden. Måske kan den efterfølgende historie give lidt opmuntring og optimisme for næste sæson, for det kunne være gået begge veje i denne sæson.

Tillykke til begge hold!

Se flere fotos nedenunder, se dem alle i Galleriet eller på vores facebook-side.

Cristian and Jeppe

Team Næstved Sponsor: