Semifinalerne er på plads / The semifinals have been scheduled!

Semifinalerne er nu aftalt (in danish and english):

Næstved Bordtennis skal møde B 75 fra Hirtshals i semifinalerne om det danske mesterskab. Semifinalerne spilles “bedst af 3”, hvor første kamp allerede spilles på torsdag kl. 19 i Mærk Næstved Hallen.

På grund af OL-kvalifikationskampe er returopgøret først planlagt den 4/5 i Hirtshals, og en eventuel afgørende kamp spilles dagen efter samme sted.

B 75 er virkelig stærke, og søndag besejrede de Roskilde med 5-4, så vi skal virkelig være på toppen, hvilket også understreges af de to indbyrdes kampe i denne sæson begge endte i “golden set”.

Holdet er allerede udtaget til kampen på torsdag, men vi har valgt at vente med at offentliggøre de 4 spillere. Det er desværre heller ikke muligt at tage i mod tilskuere, men der vil naturligvis være livestreaming.

 
 

The semifinals have been scheduled!

Once again we will be facing our old friends/foes from B 75, and it will not be an easy task, as they beat Roskilde this sunday with 5-4.

This season we have played them twice, and on both occasions the score was either 5-4 or 4-5.

Unfortunately, we can not allow spectators for the match, but please use our livestreaming service, which as always will be available at https://naestved-bordtennis.dk/live/

 

Tomas Koldas

Team Næstved Sponsor: